Ga wandelen/hardlopen
Wandelen en/of hardlopen met mooi weer maakt de activiteit natuurlijk extra prettig. Voel de zon op je huid, snuif de frisse lucht op. Wandelen en hardlopen kun je altijd en overal doen en, wanneer het jou uitkomt. Je hoeft dus niet naar de sportschool en hoeft ook niet te wachten tot een bepaald tijdstip. Trek je schoenen aan en ga er op uit.

Ga fietsen/mountainbiken/wielrennen
Wil je iets meer kilometers maken, of is hardlopen te belastend voor je gewrichten? Ga lekker fietsen. Een blokje om, crossen door de bossen of lekker op de racefiets weg, het kan allemaal. En ook hier geldt, je kunt het in je eigen tijd doen, wanneer jij wilt. Hartstikke lekker en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt. Ideaal voor beginners en gevorderden.

Ga skeeleren
Nog een heerlijke buitenactiviteit die je in je eigen tijd kunt doen, skeeleren. Goed voor je bovenbenen en bilspieren, goed voor je uithoudingsvermogen en ook hier zowel voor beginners als gevorderden geschikt. Je kunt dit alleen doen, met wat vrienden of zelfs in groepsverband. Zorg wel voor goede bescherming.

Toe aan een nieuwe uitdaging? Bootcamp of SUP!
Wil je wat nieuws onder de zon? Dan is Bootcamp of SUP misschien wel iets voor jou. Bootcamp is een buitentraining waarbij je fitness met conditie combineert in groepsverband. Leuke oefeningen die zowel je uithoudingsvermogen als doorzettingsvermogen op proef stellen. Je bouwt hiermee kracht en conditie op, wordt sneller en leniger en je omdat jedit in groepsverband doet is het nog gezellig ook. Ook als je minder getraind bent kun je hier aan meedoen.
SUP is de afkorting voor Stand Up Paddling. Je staat hierbij op een grote surfplank, je sup board, en met een paddle beweeg je jezelf voort in het water. Een goede work-out voor je benen, billen, buik, armen, schouders en rug! Suplessen worden op dit moment alleen nog Noord-Holland gegeven, o.a. in Amsterdam, Enkhuizen en Loosdrecht. Zo combineer je prachtige natuur met sportief bezig zijn.

Bronnen:
Gezondheidsnet.nl
MM-sup.com
Thebootcampclub.nl