OK

Focus je op één nieuw voornemen per keer
Wist jij dat het beter werkt om je op één nieuw doel per keer te richten in plaats van velen in één keer? Een verandering in je leven vraagt altijd om een periode van aanpassing voordat het een gewoonte wordt. Wanneer je je richt op één doel per keer, zorg je er voor dat je alle tijd en aandacht hebt om je nieuwe voornemen ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren. Grote kans dat je nieuwe voornemen blijvend is en een gewoonte wordt!

Elke maand een nieuw doel
Het duurt een aantal weken voordat een nieuw doel eigen wordt, een maand is daarom ideaal om aan een nieuwe gewoonte te wennen en deze in je dagelijkse leven te integreren. Daarnaast blijf je natuurlijk deze nieuwe gewoonte vasthouden wanneer een nieuwe maand begint en je er een nieuw doel bij pakt. Zo heb je na een half jaar 6 nieuwe gewoontes aangeleerd!

Begin vandaag nog!
Waarom zou je wachten tot het nieuwe jaar? Begin vandaag al! Zo kun je voordat het nieuwe jaar begint al 2 nieuwe gewoontes in je leven ingepast hebben, begin je het nieuwe jaar met een goed gevoel over jezelf en ben je er helemaal klaar voor om met je derde doel aan de slag te gaan.